Musiikki ja kulttuuri

Café Tallinn ohjelma tarjoilee virolaisen musiikin viimeisim
CUBA LIBRE -ohjelmalla on jo perinteitä. Sitä on lähetetty melkein tauotta jo vuodesta 1987 ( Radio City - Radio Helsinki - Lähiradio ). Toimittaja Papá Montero tuntee kuubalaisen musiikin verrattoman hyvin. Tunti viikossa on sopiva annos suomalaiseen arkeen, joka ei aina ole niin aurinkoinen ja lämmin. Kuubalainen musiikki tuo arkeen oman tunnehenkäyksensä ja rytmin. ! A gozar y bailar !
Etno- ja rytmimusiikin erikoisohjelma. Ohjelmassa pyritään musiikin asialliseen kuvaamiseen, tarkastellaan ajankohtaisia ilmiöitä ja heijastellaan niitä menneisyyteen. Musiikin ohessa välitetään myös tietoa erilaisista musiikkitapahtumista.
Ohjelmassa paljon mm.viihteen veteraaneja ja musiikin tuottajia.
"Iskelmien aarreaitassa on yleensä taiteilijavieras, joten niissä luonnollisesti puhutaan hänen elämästään ja soitetaan hänen musiikkiaan.
Ohjelman logo
Musiikillista juhannustunnelmaa läpi juhannusyön. Mukana mm.
Kansanmusiikkia tehdään Suomessa yllättävän paljon, mutta ei kuitenkaan samassa mittakaavassa kuin perinteistä iskelmämusiikkia. Ota kanava radioosi 91,5 MHz (kaapelissa 93,9 MHz tai 93,7 MHz) ja kuuntele kansanmusiikkia.
Maailma on tulvillaan materiaalia joista voi keräillä
Ohjelman logo
Toimittaja Harri Kumpulainen keskustelee kulttuurivaikuttajien
Kulttuurin kirjo on laaja ja tarjontaa paljon. Kulttuurinurkka tarjoaa kulttuurin esittelyä kirjallisuudesta, musiikista, teatterista, urheilusta, elokuvista jne.
Ohjelman logo
Thierry Francis Mbabane is a journalist from Rwanda. He looks at issues around immigration and happenings in Turku, then discusses them in a radio magazine Look Around Turku.
Alicia Marchant-Ollila matkustaa musiikin maailmaan nykyään pääkaupunkiseudulta käsin. Saamme uudet ohjelmat kuultaviksemme Helsingin lähiradiosta
Ohjelman logo
Suomalaisia savikiekkoja tehtiin 60 vuoden aikana (1901-1961) noin 12,000 levypuolta yli neljällekymmenelle levymerkille. Näiden veivigrammarilla aikoinaan soitettujen levyjen lomassa ohjelmassa kuullaan levyntekijöiden haastatteluja, sekä taustatietoja äänitteistä ja niiden historiasta.
Ohjelman logo
Äänilevyjen historia ulottuu jo sadan vuoden taakse. Ensin taltioitiin lieriöihin ja sen jälkeen shellakalle eli ns. savikiekoille. Ohjelmassa kuullaan näitä 78 kierroksen äänitteitä eri puolilta maailmaa.
Liisa-Hellevi ja Erkii rantasen jouluohjelma. Paljon eri vieraita ja hyvää joulumusiikkia.
Kuuntelijoiden toivekonsertti missä on kuuntelijoiden toivelevyjä. Usein myös juontajana mukana toiveita lukemassa jokin vieraileva artisti. Toiveet voi lähettää osoitteeseen liisahellevi.rantanen@radiorobinhood.fi
TST ry:n radioryhmä 2017 (TST - Radio) Radioryhmä on vuodesta 1994 alkaen tuottanut ajankohtaisohjelmaa yleisotsikolla ”Työttömän ääni”. Ohjelmia on toimitettu pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin. TST -radion tarjonta äänikuvina on varsin laajaa – aiheina ovat mm. henkilökuvat, ihminen, kulttuurielämä, työ, terveys, sosiaalisuus ja yhteiskunnalliset asiat.
Työväenmusiikin erikoisohjelma, joka esittelee työväen kulttuuria, työväenmusiikin taustoja ja työläisten historiaa. Ohjelma on kuultavissa myös Helsingin alueella Helsingin Lähiradion taajuudella 100,3 MHz
Vappuaamun työväenlauluja.
Ohjelman logo
Toimittaja Petteri Lumous Pelkki toimittaa ohjelmaa Yhteinen matkamme, jossa Lumous-bussi vie kuulokuvien pariin. Uskomattomia ja uskottavien tarinoita bussi-matkan varrelta. Musiikkiakin soitetaan meiltä ja muualta. Laulut tukevat esitettävää tarinaa. Yhteinen matkamme kestää tunnin ajan. Hypätkää kyytiin!
X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading