Musiikki ja kulttuuri

Café Tallinn ohjelma tarjoilee virolaisen musiikin viimeisim
Etno- ja rytmimusiikin erikoisohjelma. Ohjelmassa pyritään musiikin asialliseen kuvaamiseen, tarkastellaan ajankohtaisia ilmiöitä ja heijastellaan niitä menneisyyteen. Musiikin ohessa välitetään myös tietoa erilaisista musiikkitapahtumista.
ohjelmassa paljon mm.viihteen veteraaneja ja musiikin tuottajia
"Iskelmien aarreaitassa on yleensä taiteilijavieras, joten niissä luonnollisesti puhutaan hänen elämästään ja soitetaan hänen musiikkiaan.
Ohjelmasarjassa Jäätyneet kyyneleet kuullaan Turun
Ohjelman logo
Musiikillista juhannustunnelmaa läpi juhannusyön. Mukana mm.
Ohjelman logo
Lauluryhmä Aina Duuri esitti kansanlauluja palvelutalo
Kansanmusiikkia tehdään Suomessa yllättävän paljon, mutta ei kuitenkaan samassa mittakaavassa kuin perinteistä iskelmämusiikkia. Ota kanava radioosi 91,5 MHz (kaapelissa 93,9 MHz tai 93,7 MHz) ja kuuntele kansanmusiikkia.
Maailma on tulvillaan materiaalia joista voi keräillä
Ohjelman logo
Toimittaja Harri Kumpulainen keskustelee kulttuurivaikuttajien
Kulttuurin kirjo on laaja ja tarjontaa paljon. Kulttuurinurkka tarjoaa kulttuurin esittelyä kirjallisuudesta, musiikista, teatterista, urheilusta, elokuvista jne.
Ohjelman logo
Thierry Francis Mbabane is a journalist from Rwanda. He looks at issues around immigration and happenings in Turku, then discusses them in a radio magazine Look Around Turku.
Alicia Marchant-Ollila matkustaa musiikin maailmaan nykyään pääkaupunkiseudulta käsin. Saamme uudet ohjelmat kuultaviksemme Helsingin lähiradiosta
Sukellamme elokuvien mieltä laajentavaan maailmaan.
Runokohtauksia on turkulainen käännöstyöryhmähanke, jossa on mukana 10 maahanmuuttajataustaista runoilijaa, 6 suomentaja-runoilijaa ja 4 kulttuuritulkkia. Suomentajat eivät osaa käännettäviä kieliä, jotka ovat venäjä, kurdi, espanja, italia, arabia, persia ja somali.
Runouden erikoisohjelma. Ohjelma on Tampereen Radio Moreenin tuotantoa.
Ohjelman logo
Suomalaisia savikiekkoja tehtiin 60 vuoden aikana (1901-1961) noin 12,000 levypuolta yli neljällekymmenelle levymerkille. Näiden veivigrammarilla aikoinaan soitettujen levyjen lomassa ohjelmassa kuullaan levyntekijöiden haastatteluja, sekä taustatietoja äänitteistä ja niiden historiasta.
Ohjelman logo
Äänilevyjen historia ulottuu jo sadan vuoden taakse. Ensin taltioitiin lieriöihin ja sen jälkeen shellakalle eli ns. savikiekoille. Ohjelmassa kuullaan näitä 78 kierroksen äänitteitä eri puolilta maailmaa.
Työväenmusiikin erikoisohjelma, joka esittelee työväen kulttuuria, työväenmusiikin taustoja ja työläisten historiaa. Ohjelma on kuultavissa myös Helsingin alueella Helsingin Lähiradion taajuudella 100,3 MHz
Ohjelman logo
Uudet juuret -ohjelmaa on turha yrittää arvioida
Vappuaamun työväenlauluja.
X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading