EXLIBRIS-näyttely

Tauno Piiroinen, Mirjam Karila, Ulpu Kavanti ja Jarmo Kavanti, sekä esillä olevia puupiirrosexlibriksiä. Kiina, Taiwan ja Japani ovat edustettuina noin 200 merkin voimin.

EXLIBRIS-näyttely

Vitriini, jossa raisiolaisia exlibriksiä, mm omani Taisto Laiho, jonka tekijä Gösta Sjöman 2007.
02.08.2012

Raision kirjastossa Eeronkuja 2 on Aasialaisia puupiirosexlibriksiä esilla runsaat 200 ja yhdessä vitriinissä raisiolaisten exlibriksiä. Yhdessä näyttelyvitriinissä on esillä aiheeseen liittyviä lehtiä maailman eri puolilta ja myöskin nähtävillä Naantalin kongressissa olevan kilpailuun osallistuvia merkkejä. Tähän kilpailuun tuli noin 550 työtä. Näyttely on esillä elokuun ajan kirjaston aulassa ma-to klo 10.00-19.00 ja pe klo 10.00-16.00. Selvennykseksi mitä ovat exlibrikset ? Ne ovat kirjanomistajamerkkejä, rakkaudenosoitus kirjallisuudelle ja lukemiselle, sekä pienoistaidetta, jonka symbolinen arvo on suuri. Näyttelyn on koonnut Exlibris Aboensis ja sen puuhaihmiset puheenjohtaja Tauno Piiroinen, näyttelykuraattori Ulpu Kavanti, Mirjam Karila ja Jarmo Kavanti.

Naantalissa 13-18.08.12 FISAEN XXXIV kongressi, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa. Mukaan on ilmoittautunut noin kaksisataa osallistujaa.

X
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.
Loading