21-02-2024

KLIKKAA ARKISTOHAKEMISTOON >>>

Toukokuu 2018:

Vasen suora

29.5.2018

Minne menet, Turun joukkoliikenne?

Turun joukkoliikenteen näkymistä ja kehittämistarpeista keskustelevat Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan jäsen Taimi Räsänen, varavaltuutettu, kunnallistoimikunnan jäsen sekä aluepelastuslautakunnan pj. Seppo Koski ja joukkoliikennelinjauksia mm. kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnassa pitkään seurannut Wellu Koivisto.Veteraanit ajan tasalla / Metalli 49:n rautainen ruokatunti

29.5.2018

metalli49.jpg

Vappupuheet, tilanne Korean niemellä ja rakennusalan lakko

Toukokuun veteraanien ohjelmassa käsittelyssä mm. työväen vappujuhlissa pidetyt puheet. Korean niemimaalla liennytetään nyt suurvaltapolitiikkaa. Rakennusliiton lakko ja työnantajan työsulku puhuttavat myös. Missä viipyy Teollisuusliiton tuki rakennustyöläisille?Keskustelemassa Ahti Kautiainen, Ensio Laine, Jyrki Yrttiaho, Martti Katajainen ja Jyrki Yrttiaho.

Vasen suora

16.5.2018Koulutus on muutosten kourissa niin Turussa kuin valtakunnallisestikin. Muun muassa näitä muutoksia sekä Vasemmiston lääkkeitä koulutuksen eriarvoistumiseen perkaavat kaupunginvaltuutettu, SAKKI ry:n pääsihteeri Anna Mäkipää, kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen Aki Haapanen sekä Vasemmisto opiskelijat ry:n puheenjohtaja, lukio- ja ammattiopetusjaoston jäsen Pekka Rantala.